Sos Iute Jalapeno

Sos Iute Jalapeno
Sosul iute Jalapeno ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 16 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 13 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 285 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână usturoi, oțet distilat, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, Sos De Fudge Fierbinte, și Sos fierbinte fermentat cu usturoi și Achiote pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de sos căptușită cu sticlă medie sau email la foc mare, combinați uleiul, ardeii, usturoiul, ceapa și sarea; se sotează 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați apa și gătiți timp de 20 de minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească la temperatura camerei.
4
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează. Cu procesorul în funcțiune, adăugați încet oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Se toarnă într-un borcan sterilizat cu un capac strâns. Acest sos se va păstra timp de 6 luni când este păstrat la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cava Mestres Reserva Brut 1312. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista