Sos Italian De Casă

Sos Italian De Casă
Sosul Italian de casă este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ardei gras, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. 46 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest sos. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Mini sandwich-uri italiene sub cu sos de casă sub, Sos de roșii de casă cu cârnați italieni și vin roșu, și Sos de Pizza de casă (American de casă cu McCormick) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender se toacă roșiile întregi cu suc și usturoi până se îngroașă. Într-o oală de dimensiuni medii, încălziți uleiul la foc mediu. Puneți ceapa și ciupercile și sotati timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Așezați în oală roșiile amestecate, roșiile zdrobite, pasta de roșii, ardeii verzi tocați, oregano și busuioc. Se aduce la fierbere, apoi se coboară până la mediu scăzut, se acoperă și se amestecă periodic. Gatiti si reduceti aproximativ 1-2 ore sau dupa bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Ardei GrasArdei Gras
Pasta De TomatePasta De Tomate
TomateTomate
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista