Sos Hollandaise Blender Ușor
Nevoie de o fără gluten, lacto ovo vegetarian și sos prietenos cu fodmap? Sosul Hollandaise easy Blender ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 197 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus prin simple rețete. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2275 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos Hollandaise Blender Ușor, Sos Hollandaise Blender Ușor, și Sosul Hollandaise easy Blender al Julia Child.
Instrucțiuni
Topiți untul: topiți untul încet într-o oală mică. Încercați să nu lăsați să fiarbă—doriți ca umezeala din unt să rămână acolo și să nu se aburească.
Se amestecă gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, sarea, până se luminează la culoare:
Adăugați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, sarea și cayenne (dacă utilizați) în blender. Amestecați amestecul de gălbenușuri de ou la o viteză medie spre medie până când se luminează la culoare, aproximativ 20-30 de secunde.
Fricțiunea generată de lamele blenderului va încălzi puțin gălbenușurile. Acțiunea de amestecare va introduce, de asemenea, puțin aer în ele, făcându-vă hollandaise puțin mai ușor.
Setarea inferioară a blenderului, stropiți încet în unt topit: odată ce gălbenușurile s-au luminat la culoare, întoarceți blenderul la cea mai mică setare (dacă aveți o singură viteză pe blender, va funcționa în continuare) și stropiți încet untul topit fierbinte, în timp ce blenderul merge.
Continuați să amestecați încă câteva secunde după ce untul este încorporat.
Reglați sarea și sucul de lămâie după gust: opriți blenderul și gustați sosul. Ar trebui să fie unt, lămâie și doar ușor sărat. Dacă nu este suficient de sărat sau de lămâie, puteți adăuga puțin suc de lămâie sau sare după gust.
Dacă doriți o consistență mai subțire, adăugați puțină apă caldă. Pulsează scurt pentru a încorpora ingredientele încă o dată.
Păstrați până când este necesar într-un loc cald, de exemplu, lângă plită. Utilizați într-o oră sau cam asa ceva.