Sos Hollandaise
Sosul Hollandaise ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 311 calorii, 2G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, gălbenușuri de ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sos Hollandaise, Sos Hollandaise, și Sos Hollandaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile deasupra unui cazan dublu; amestecați treptat sucul de lămâie.
Așezați peste apă fierbinte (nu fierbeți).
Adăugați unt, 1/3 cană la un moment dat, amestecând până se omogenizează; bateți în sare. Gatiti, amestecand constant, 10 minute sau pana se ingroasa si un termometru Inregistreaza 16