Sos Hollandaise

Sos Hollandaise
Sosul Hollandaise ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 311 calorii, 2G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, gălbenușuri de ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sos Hollandaise, Sos Hollandaise, și Sos Hollandaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți gălbenușurile deasupra unui cazan dublu; amestecați treptat sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
2
Așezați peste apă fierbinte (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Adăugați unt, 1/3 cană la un moment dat, amestecând până se omogenizează; bateți în sare. Gatiti, amestecand constant, 10 minute sau pana se ingroasa si un termometru Inregistreaza 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista