Sos Grecesc Pennsylvania

Sos Grecesc Pennsylvania
Sosul grecesc din Pennsylvania este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 12 porții. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest sos are 110 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fulgi de piper, busuioc, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Burgeri greci de pui {cu ceapă roșie murată și sos de iaurt grecesc}, Pennsylvania Olandeză Pui Oală Plăcintă, și Salată De Varză Olandeză Din Pennsylvania pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti pana cand carnea de vita este complet maro; se scurge. Se amestecă ceapa, sosul de roșii, apa, sarea, piperul, oregano, busuiocul, praful de usturoi, chimenul, fulgii de ardei roșu și muștarul galben în carnea de vită. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 45 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Muștar GalbenMuștar Galben
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Sos De RoșiiSos De Roșii
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
CeapăCeapă
PiperPiper
BusuiocBusuioc
ChimenChimen
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Greaca poate fi asociată cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista