Sos Enchilada Mexican
Reteta sos Mexican Enchilada este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 3 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 219 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un sos. Un amestec de ardei iute mexican, semințe de chimen măcinat, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați [Cea Mai Mare Parte] Autentic Mexican Enchilada Sos, Placinta Enchilada cu sos enchilada de 2 Minute, și Lasagna mexicană (sau caserola Enchilada) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Toast chiles într-un cuptor fierbinte (40
timp de 3 sau 4 minute. Scuturați semințele. Acoperiți cu 5 căni de apă caldă; înmuiați până la moale.
Puneți ardei iute și apă într-un blender cu usturoi, ulei, sare, oregano și chimen. Se învârte până se omogenizează (sau se macină într-un robot de bucătărie).
Se toarnă într-o tigaie; adăugați roșii pure. Simmer 10 minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Stoltz Organic Pinot Noir]()
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească fie ani de îmbătrânire, fie să fie băut la fața locului.