Sos Enchilada Mexican

Sos Enchilada Mexican
Reteta sos Mexican Enchilada este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 3 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 219 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un sos. Un amestec de ardei iute mexican, semințe de chimen măcinat, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați [Cea Mai Mare Parte] Autentic Mexican Enchilada Sos, Placinta Enchilada cu sos enchilada de 2 Minute, și Lasagna mexicană (sau caserola Enchilada) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Toast chiles într-un cuptor fierbinte (40
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
timp de 3 sau 4 minute. Scuturați semințele. Acoperiți cu 5 căni de apă caldă; înmuiați până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Puneți ardei iute și apă într-un blender cu usturoi, ulei, sare, oregano și chimen. Se învârte până se omogenizează (sau se macină într-un robot de bucătărie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă într-o tigaie; adăugați roșii pure. Simmer 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească fie ani de îmbătrânire, fie să fie băut la fața locului.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista