Sosul divin de spaghete ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 395 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ardei gras, spaghete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Piept De Rață Dezosat Divin Cu Sos De Vin De Port, Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci), și Spaghete Cu sos de ton și roșii (Spaghetti al tonno e pomodoro) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, carne de vită brună la foc mediu până când nu mai este roz; tăiați bucățile rămase de carne de vită și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Într-o cratiță mare, combinați roșiile întregi și lipiți; se pasează până se omogenizează. Acoperiți și încălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, căutați rapid ceapa și țelina până când sunt transparente; se adaugă în sosul de roșii în cratiță. În aceeași tigaie, sotati ardeii grasi si ciupercile cateva minute, dar nu le lasati sa devina moi; adăugați la sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Sos De Roșii
Ciuperci
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
4
Adăugați condimente italiene, fulgi de ardei roșu uscat, frunze de dafin, busuioc și usturoi în sosul de roșii; adăugați carne de vită și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Condimente Italiene
Sos De Roșii
Frunze De Dafin
Usturoi
Busuioc
Carne De Vită
5
Scoateți capacul, fierbeți la foc mic și continuați să fierbeți toată ziua, amestecând ocazional.
6
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.