Sos Divin De Caramel
Sosul divin de Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 40 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 81 calorii. Un amestec de zahăr brun, frișcă, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 84 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Piept De Rață Dezosat Divin Cu Sos De Vin De Port, Înghețată De Caramel Sundae Cu Sos Sărat De Caramel De Arahide, și Mousse de caramel Napoleon cu sos de Caramel și fructe de pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți siropul de porumb, zahărul brun și untul la fierbere la foc mic, amestecând constant. Se fierbe 5 minute, amestecând ocazional.
Se amestecă Frisca; Se încălzește până la fierbere. Se răcește aproximativ 30 de minute.
Se servește cald. A se păstra acoperit la frigider până la 2 luni. Reîncălziți ușor înainte de servire, dacă doriți.