Sos De Șofran

Sos De Șofran
Nevoie de o sos fără gluten, primar și vegetarian? Sosul de șofran ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 341 calorii, 2G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați unt, șalotă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 11%. Încercați Ingredientul Secret (șofran): salată de vinete prăjite cu iaurt de șofran, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Sos de roșii proaspete cu șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare; adăugați șalotă și sotati 2 până la 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă șampania și se gătește 7 până la 9 minute sau până se reduce la jumătate. Se amestecă frișcă, sare, piper și șofran; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând constant, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
șampanieșampanie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
șofranșofran
UntUnt
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă sosul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând șalotele și șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
șofranșofran
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista