Sos De Șofran
Nevoie de o sos fără gluten, primar și vegetarian? Sosul de șofran ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 341 calorii, 2G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați unt, șalotă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 11%. Încercați Ingredientul Secret (șofran): salată de vinete prăjite cu iaurt de șofran, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Sos de roșii proaspete cu șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare; adăugați șalotă și sotati 2 până la 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă șampania și se gătește 7 până la 9 minute sau până se reduce la jumătate. Se amestecă frișcă, sare, piper și șofran; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând constant, 5 minute.
Se toarnă sosul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând șalotele și șofranul.