Sos De Whisky Butterscotch

Sosul de whisky Butterscotch ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 314 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de sare de mare flakey, extract de vanillan, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 250 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Butterscotch Whisky Ciocolată Caldă, Tort Bundt de whisky de ciocolată cu sos de caramel de whisky, și Apple whisky Crisp cu sos de caramel whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul brun deschis, siropul de porumb, untul, sarea și 1/4 cană de apă în oală medie. Aduceți la foc mic și gătiți până se dizolvă zahărul, 2 până la 3 minute.
Adăugați smântână și continuați să fierbeți până când sosul este gros și siropos, aproximativ 12 minute. Se amestecă whisky și extract de vanilie. Simmer încă trei minute. Lăsați sosul să se răcească la temperatura camerei.
Transferați în borcane. Sosul se va păstra până la o lună la frigider.