Sos De Vișine
Sosul de vișine este un fără gluten și fără lactate sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 823 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați vin, cireșe îmbuteliate* plus 1/2 cană din siropul lor, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Migdale Cu Sos De Vișine, Chiftele de miel în sos de vișine, și Chiftele Kofta cu sos de vișine dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă siropul într-o cratiță grea de 1 litru, lăsând deoparte cireșele.
Bateți zahărul, vinul și amidonul de porumb în sirop de cireșe până se omogenizează, apoi aduceți la fierbere la foc moderat, șoptind constant și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc, apoi se amestecă extractul de migdale și cireșele și se răcește.
* Disponibil la magazinele de specialitate.
Sosul poate fi făcut cu 4 zile înainte și răcit, acoperit.