Sos De Vin Fiert Cu Ciocolată Neagră

Nevoie de o băutură fără gluten și fără lactate? Sosul de vin fiert cu ciocolată neagră ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 83 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cabernet Sauvignon, ciocolată semidulce, amestec de condimente mulling plicuri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, Ciocolată Neagră Fudge De Vin Roșu, și Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la foc mic. Gatiti 5 minute. Aruncați plicul.
Adăugați cacao și sirop de porumb, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se fierbe 2 minute; se ia de pe foc.
Adăugați ciocolată, amestecând până se topește ciocolata. Se răcește la temperatura camerei.