Sos De Vin Fiert Cu Ciocolată Neagră

Sos De Vin Fiert Cu Ciocolată Neagră
Nevoie de o băutură fără gluten și fără lactate? Sosul de vin fiert cu ciocolată neagră ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 83 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cabernet Sauvignon, ciocolată semidulce, amestec de condimente mulling plicuri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, Ciocolată Neagră Fudge De Vin Roșu, și Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la foc mic. Gatiti 5 minute. Aruncați plicul.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați cacao și sirop de porumb, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se fierbe 2 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați ciocolată, amestecând până se topește ciocolata. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista