Sos De Vin Alb
Sosul de vin alb este un fără gluten, primar și vegetarian băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 47 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, vin, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Midii în sos de vin alb, Midii în sos de vin alb, și Pui în sos de vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa tocată mărunt în tigaie; sotati 2 minute, amestecând frecvent. Se amestecă bulionul de pui, vinul alb și oțetul de vin alb; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 5 minute).
Se ia de pe foc; amestecați untul și arpagicul proaspăt.