Sos De Ungere
Sosul de ungere este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 96 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în jurul 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul Worcestershire, zahăr brun ferm, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Sos special pentru miel la grătar, Tofu prăjit cu sos de prune asiatice sau sos de arahide thailandeze, și Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos ușor de paste de casă s.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele; acoperiți și lăsați să stea 8 ore. (Este posibil ca acest lucru să nu aibă un gust plăcut atunci când este prelevat de la sine.)
Notă: puteți servi această rețetă cu coastele din spate ale bebelușului lui John Wills.