Sos de ton / Ton pe pâine prăjită

Sos de ton / Ton pe pâine prăjită
Tuna Gravy / Tunan on Toast ar putea fi doar rețeta de pescatarian pe care o căutați. Pentru 97 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine, 22 g de grăsimi și un total de 386 de calorii. Această rețetă de la Allrecipes necesită pâine, lapte, cutii mici de ton și margarină. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tunan On Toast, Creamed Tunan on Toast și Creamed Tunan in Toast Cups.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Pinot Noir, Merlot și vinul rosé sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vin alb, peștele „mai cu carne” precum tonul poate merge absolut cu vin roșu. Un Rosé se va combina frumos, mai ales dacă tonul tău este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista