Sos De Tigaie
Pan Gravy ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 220 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână picături de vită, bulion de vită, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pan Haggerty, Pan Bagnat, și Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
După îndepărtarea cărnii de vită din tigaie, răzuiți toate particulele maro din tigaie și turnați particule și picături în castron sau cană de măsurare din sticlă. Îndepărtați 2 linguri de grăsime din partea superioară a picăturilor; adăugați grăsime în cratița de 1 litru. Aruncați orice grăsime rămasă; rezervați picăturile rămase. Se amestecă făina în grăsime în cratiță.
Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand amestecul s-a ingrosat; se ia de pe foc. Amestecați treptat picăturile rezervate plus suficient bulion sau apă pentru a egala 1 cană.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă câteva picăturisos de maroniu pentru o culoare mai închisă. Se amestecă sare și piper.