Sos De Salată Miso Cu Morcovi

Sos De Salată Miso Cu Morcovi
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Sosul de salată miso cu morcovi ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 21 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți ulei de șofrănel, ghimbir, miso și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată De Morcovi Cu Sos Miso Alb, Salată de morcovi cu pansament Miso-lămâie, și Salată de mazăre de zăpadă și morcovi cu pansament Miso-tamari pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe sucul de morcovi într-o oală mare, lată, la foc mediu-mare, amestecând des, până se reduce la 1/3 cană, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MorcoviSuc De Morcovi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă într-un castron mic și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți în ghimbir, miso, oțet și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
GhimbirGhimbir
MisoMiso
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Faceți înainte: până la 2 săptămâni, răcit.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista