Sos De Salată Miso Cu Morcovi
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Sosul de salată miso cu morcovi ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 21 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți ulei de șofrănel, ghimbir, miso și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată De Morcovi Cu Sos Miso Alb, Salată de morcovi cu pansament Miso-lămâie, și Salată de mazăre de zăpadă și morcovi cu pansament Miso-tamari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe sucul de morcovi într-o oală mare, lată, la foc mediu-mare, amestecând des, până se reduce la 1/3 cană, 25 până la 30 de minute.
Se toarnă într-un castron mic și se lasă să se răcească.
Bateți în ghimbir, miso, oțet și ulei.
Faceți înainte: până la 2 săptămâni, răcit.