Sos De Roșii Vinete-Ardei

Sos De Roșii Vinete-Ardei
Nevoie de o fără gluten, primal și sos întreg 30? Sosul de roșii vinete-ardei ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 7 și costă 1,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 222 calorii. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, Ulei de măsline, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Ardei de vinete cu sos de roșii, Chiftele din carne de vită turcească cu vinete, piper și roșii, și Pui cu sos de vinete-piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și tăiați vinetele în zaruri medii; așezați într-o strecurătoare în chiuvetă. Sareți Generos vinetele și aruncați-le pentru a acoperi. Cântăriți-l cu un castron (vasul trebuie să apese pe vinetele tăiate cubulețe fără a-l zdrobi) și lăsați să se scurgă timp de 20 de minute.Între timp, tăiați legumele rămase: miez și semințe ardeii grași, apoi tăiați-i în zaruri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
VineteVinete
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
2
Așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați ceapa în zaruri medii și adăugați-o în castron. Tăiați mărunt cățelele de usturoi și adăugați-le în castron. Pune vasul deoparte.Când vinetele sunt gata, ștergeți-le ușor cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
VineteVinete
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
4
Încălziți 6 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare cu față dreaptă sau tigaie la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați vinetele într-un strat uniform și lăsați-o să stea, netulburată, până începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când vinetele încep să se rumenească, încă aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
6
Scoateți vinetele într-un castron mediu și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ardeii grași rezervați, ceapa și usturoiul și condimentați generos cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
9
Adăugați vinetele rumenite, conservele de roșii, bulionul de legume sau apa și oregano și amestecați pentru a combina. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat ușor și legumele sunt foarte moi, aproximativ 30 de minute.Se amestecă busuiocul și pătrunjelul. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
Sare și PiperSare și Piper
Bulion De LegumeBulion De Legume
LegumeLegume
VineteVinete
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
BusuiocBusuioc
SosSos
ApăApă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții7
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista