Sos De Roșii Vinete-Ardei
Nevoie de o fără gluten, primal și sos întreg 30? Sosul de roșii vinete-ardei ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 7 și costă 1,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 222 calorii. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, Ulei de măsline, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Ardei de vinete cu sos de roșii, Chiftele din carne de vită turcească cu vinete, piper și roșii, și Pui cu sos de vinete-piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și tăiați vinetele în zaruri medii; așezați într-o strecurătoare în chiuvetă. Sareți Generos vinetele și aruncați-le pentru a acoperi. Cântăriți-l cu un castron (vasul trebuie să apese pe vinetele tăiate cubulețe fără a-l zdrobi) și lăsați să se scurgă timp de 20 de minute.Între timp, tăiați legumele rămase: miez și semințe ardeii grași, apoi tăiați-i în zaruri medii.
Așezați într-un castron mare.
Tăiați ceapa în zaruri medii și adăugați-o în castron. Tăiați mărunt cățelele de usturoi și adăugați-le în castron. Pune vasul deoparte.Când vinetele sunt gata, ștergeți-le ușor cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Încălziți 6 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare cu față dreaptă sau tigaie la foc mediu până la sclipire.
Adăugați vinetele într-un strat uniform și lăsați-o să stea, netulburată, până începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când vinetele încep să se rumenească, încă aproximativ 8 minute.
Scoateți vinetele într-un castron mediu și puneți-le deoparte.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și încălziți până la sclipire.
Adăugați ardeii grași rezervați, ceapa și usturoiul și condimentați generos cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 8-10 minute.
Adăugați vinetele rumenite, conservele de roșii, bulionul de legume sau apa și oregano și amestecați pentru a combina. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat ușor și legumele sunt foarte moi, aproximativ 30 de minute.Se amestecă busuiocul și pătrunjelul. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.