Sos de roșii de casă II este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 156 calorii. Funcționează cel mai bine ca sos și se face aproximativ 2 ore și 20 de minute. Un amestec de conserve de roșii, apă, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. 215 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare sunt Sos De Roșii De Casă, Sos De Roșii De Casă, și Sos De Roșii De Casă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, călește ceapa în ulei până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați roșii zdrobite, apă, pastă de roșii, busuioc, usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Zdrobite
Sare și Piper
Pasta De Tomate
Usturoi
Busuioc
Apă
3
Lăsați sosul să fiarbă, reduceți focul la minim și amestecați ocazional până la grosimea dorită. Sosul este gata când uleiul se ridică la vârf. Îndepărtați uleiul.