Sos De Roșii De Bază
Sosul de roșii de bază ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 35 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos Nomato De Bază (Sos De Roșii Fără Roșii), Sos De Roșii De Bază, și Cel Mai Bun Sos De Roșii De Bază.
Instrucțiuni
Saut ceapa în ulei fierbinte într-o cratiță medie la foc mediu-mare 3 până la 4 minute sau până se înmoaie. Se amestecă în usturoi, cimbru, și ardei roșu, și saut 2 minute. Se amestecă roșiile și zahărul brun. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, amestecând ocazional, 15 minute.
Se amestecă busuiocul și următoarele 4 ingrediente și se fierbe 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 15 minute.
Dacă doriți, pulsați amestecul de roșii, în loturi, într-un robot de bucătărie de 3 până la 4 ori sau la consistența dorită. Utilizați imediat sau depozitați într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor.
Puneți sosul într-un recipient etanș. Congelați sosul până la 3 luni.