Sos De Roșii Cherry Sotate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de roșii cherry Sotate. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 128 calorii. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de SippitySup. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 97%. Rețete similare sunt Saut Gnocchi Cu Sos De Roșii Tarhon, Saut vinete și carne de porc în sos de roșii pe orez, și Cotlet de porc dezosat saut cu sos de roșii-salvie.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare cu fund greu sau din fontă, așezată la foc mare.
Adăugați ceapa și usturoiul, lăsându-l să sfârâie o clipă. Apoi coborâți focul la mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.Între timp, așezați 1 kilogram de roșii cherry în vasul unui vas de robot de bucătărie puls de 3-4 ori, până se toacă grosier.
Transferați într-un castron și repetați încă de 2 ori cu roșiile rămase.
Adăugați roșiile tocate în tigaie cu ceapa.
Adăugați fulgii de ardei roșu. Fierbeti, amestecand frecvent, pana formeaza un sos, aproximativ 15-20 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul.
Adăugați sare și piper după gust și serviți cu paste sau gnocchi.Greg Henry scrie blogul alimentar Sippity Sup-Serious Fun Food și contribuie la rubrica de vineri la divertisment pentru Back Burner la Key Ingredient. Este activ în comunitatea de bloguri alimentare și un vorbitor popular la IFBC, Food Buzz Festival și Camp Blogaway.
A condus demonstrații de gătit în Panama și Costa Rica și a
a călătorit până în Norvegia pentru a promova călătoriile culinare. El este
Supurmăriți setul de masă pe Twitter @TheTable
SetLike Sippity Sup pe Facebook căutați cartea lui Greg Savory Pies care vine în noiembrie 2012, de la Ulysses Press