Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Bisque de roșii-busuioc. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 323 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 5. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frișcă grea, piper, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tomate-Busuioc Bisque, Alouette Sundried tomate și busuioc Bisque, și Foc Prăjită Tomate-Busuioc Crab Bisque pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, sotează țelina, ceapa și ardeiul roșu în unt timp de 5-6 minute sau până se înmoaie.
2
Adăugați roșiile și pasta de roșii. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute.
3
Scoateți din căldură. Se amestecă busuiocul, zahărul, sarea și piperul; se răcește ușor.
4
Transferați jumătate din amestecul de supă într-un blender. În timpul procesării, adăugați treptat cremă; procesați până la piure. Reveniți la tigaie; încălziți (nu fierbeți).