Sos De Rozmarin-Cireșe
Sosul de rozmarin-cireșe este un fără gluten, fără lactate și vegetarian sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Crush de cireșe de rozmarin cu Tequila, conserve de cireșe, rozmarin și tei, Păstrăv de rozmarin cu sos de roșii de cireșe, și Filet de porc de arțar cu sos de tigaie de cireșe de rozmarin.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in ulei de masline fierbinte intr-o cratita mica la foc mediu 5 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Adăugați usturoiul și ghimbirul; gatiti 1 minut.
Se amestecă în bulion și se întinde fructele; se aduce la fierbere.
Se amestecă împreună oțetul și ingredientele rămase și se amestecă în amestecul de ceapă fierbinte. Gatiti, batand constant, 1-2 minute sau pana cand sosul se ingroasa.
Notă: dacă sosul este prea gros, adăugați puțin bulion de pui în plus și gătiți, acoperit, la foc mic până se încălzește bine, amestecând des.
*Numai în scopuri de testare, am folosit Polaner All Fruit pentru răspândirea fructelor de cireș. Gemul de zmeură sau mure fără semințe poate fi înlocuit.