Sos de rosii si ceapa rosie
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 15 minute de petrecut în bucătărie, sosul de roșii și ceapă roșie ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 13 calorii. Pentru 39 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 3 fani. Mergeți la magazin și luați ceapă, zahăr, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25%. Acest scor nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Salata de ceapă roșie și roșii, turtă de roșii și ceapă roșie și Salata de roșii și ceapă roșie.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, la foc mediu-mic, combinați roșiile cherry, ceapa roșie, oțetul balsamic, ardeiul iute, usturoiul, condimentele italiene, zahărul, sare și piper. Se fierbe timp de aproximativ 15 minute, apoi piure roșiile pentru a elibera sucul. Continuați să gătiți, amestecând din când în când, până când sosul este gros, aproximativ 45 de minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se acopera si se da la frigider pana este nevoie.