Sos De Rom
Nevoie de un băuturi fără gluten și vegetariene? Sosul de rom ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 87 calorii. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 81 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de rom, amidon de porumb, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, Tofu prăjit cu sos asiatic de prune sau sos de arahide thailandez, și Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos de paste Ușor de casă s.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Se amestecă împreună zahărul și amidonul de porumb și se amestecă în unt.
Se toarnă lapte și se gătește amestecând frecvent până când amestecul începe să fiarbă. Continuați să gătiți până se îngroașă, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se amestecă romul.