Sos De Prune Sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de prune sălbatice. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 104 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați prune, rădăcină de ghimbir, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Crumble De Prune Sălbatice Și Alune, Cremă De Vanilie, Tofu prăjit cu sos de prune asiatice sau sos de arahide thailandeze, și Sos De Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați într-o cratiță și adăugați apă doar pentru a le acoperi abia. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când pielea a izbucnit și prunele sunt moi, aproximativ 20-30 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească câteva minute.
Așezați o strecurătoare peste un castron.
Puneți prunele în strecurătoare și apăsați cu spatele unei linguri pentru a stoarce sucul. (Puteți face acest lucru și într-o pungă de pânză de brânză.) Lăsați prunele să se scurgă până când se îndepărtează tot sucul.
Încălziți o cratiță la foc mediu-mare.
Soteți usturoiul tocat și ghimbirul într-o lingură de apă timp de 2 minute, adăugând mai multă apă dacă este necesar pentru a preveni lipirea.
Adăugați sucul de prune și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere scăzută și fierbeți până când amestecul se reduce și se îngroașă cu aproape jumătate. (A mea a durat aproximativ 15 minute.) Gustați pentru a vedea dacă vreun sos este suficient de dulce sau acru; dacă nu adăugați îndulcitor sau oțet după gust.