Sos de portocale și afine brandy
Sosul de portocale și afine brandy este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 465 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați coniac, suc de portocale, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cranberry Orange Bourbon cu brandy cranberries, Tocană Cu Coaste Scurte De Afine Brandied, și Pâine Cu Nuci Portocalii Brandiate.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică la foc mediu, combinați coaja de portocală și apa. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute.
Scurgeți, rezervând coaja și 1/3 cană lichid.
La lichidul rezervat, adăugați zahărul, sucul de portocale și sucul de lămâie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți timp de 3 minute neacoperite, amestecând des.
Adăugați afine; creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți timp de aproximativ 10 minute sau până când afinele au apărut și o lingură mică de sos se așează pe o farfurie rece.
Se ia de pe foc, se amestecă coniac.
Se toarnă în 4 borcane de 1/2 halbă, lăsând spațiu de 1/2 inch de sus.
Puneți capacele pe borcane și păstrați-le la frigider până la două săptămâni.