Sos de orez sălbatic și dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul sălbatic și pansamentul de dovlecei. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 270 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,06 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână orez, ceapă, cârnați ușori și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este super. Rețete similare includ Pansament Cu Orez Sălbatic, Pansament Cu Orez Sălbatic, și Pansament Cu Orez Sălbatic.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 1 1/2 până la 2 litri de apă la fierbere. Clătiți și scurgeți orezul sălbatic.
Adăugați în apă clocotită, acoperiți și reveniți la fierbere; reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când orezul este fraged pentru a mușca și începe să se despartă, 35 până la 45 de minute.
Între timp, tăiați și aruncați pulpa din dovlecei.
Tăiați dovleceii în cuburi de 1/2 inch (ar trebui să aveți aproximativ 4 căni).
Scoateți carcasele din cârnați și aruncați-le. Zdrobiți cârnații într-o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri; se amestecă adesea la foc mediu-mare până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime în tigaie.
Adăugați ceapa, amestecați des până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați orez alb; se amestecă până începe să devină opac, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulion, coacăze, coriandru, nucșoară și scorțișoară în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mare, se acoperă se reduce focul și se fierbe timp de 5 minute.
Adăugați dovlecei; acoperiți și fierbeți la foc mic, amestecând ușor o dată, până când orezul și dovleceii sunt fragede pentru a mușca, 15 până la 20 de minute.
Strângeți lichidul din spanac.
Adăugați spanacul și orezul sălbatic în tigaie și amestecați ușor. Acoperiți și gătiți până la fierbinte, aproximativ 5 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.