Sos de orez sălbatic și dovlecei

Sos de orez sălbatic și dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul sălbatic și pansamentul de dovlecei. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 270 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,06 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână orez, ceapă, cârnați ușori și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este super. Rețete similare includ Pansament Cu Orez Sălbatic, Pansament Cu Orez Sălbatic, și Pansament Cu Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 1 1/2 până la 2 litri de apă la fierbere. Clătiți și scurgeți orezul sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați în apă clocotită, acoperiți și reveniți la fierbere; reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când orezul este fraged pentru a mușca și începe să se despartă, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Scurgere.
4
Între timp, tăiați și aruncați pulpa din dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
5
Tăiați dovleceii în cuburi de 1/2 inch (ar trebui să aveți aproximativ 4 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
6
Scoateți carcasele din cârnați și aruncați-le. Zdrobiți cârnații într-o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri; se amestecă adesea la foc mediu-mare până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ceapa, amestecați des până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați orez alb; se amestecă până începe să devină opac, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
9
Adăugați bulion, coacăze, coriandru, nucșoară și scorțișoară în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mare, se acoperă se reduce focul și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Hârtie De OrezHârtie De Orez
CoacăzeCoacăze
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați dovlecei; acoperiți și fierbeți la foc mic, amestecând ușor o dată, până când orezul și dovleceii sunt fragede pentru a mușca, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Strângeți lichidul din spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
12
Adăugați spanacul și orezul sălbatic în tigaie și amestecați ușor. Acoperiți și gătiți până la fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista