Sos De Mure-Zmeură
Sosul de mure-zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de sosuri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 16 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr, suc de lămâie, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Sos De Mure-Zmeură Cu Miere, Cheesecake Cu Mure De Ciocolată Albă Cu Sos De Mure, și Plăcintă Cu Mure Și Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut la foc mediu, amestecand pana se dizolva zaharul.
Combinați siropul de zahăr, murele, zmeura și sucul de lămâie într-un blender. Pulsați de 3 ori sau până când boabele sunt tocate. Acoperiți și răciți.
Notă: păstrați sosul rămas într-un recipient etanș la frigider.
Serviți peste înghețată sau clătite cu conținut scăzut de grăsimi.