Sos De Mere De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mere de casă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 455 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, ienibahar măcinat, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Mere De Casă, Sos De Mere De Casă, și Sos De Mere De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați coaja și sucul de portocale și lămâie într-un castron mare. Cojiți, sferturi și miez merele (rezervând coaja a 2 mere roșii) și aruncați-le în suc.
Turnați merele, coaja de mere rezervată și sucul într-un cuptor olandez nereactiv sau oală de fier emailată.
Adăugați zahărul brun, untul, scorțișoara și ienibaharul și acoperiți oala.
Coaceți timp de 1 1/2 ore sau până când toate merele sunt moi.
Scoateți și aruncați coaja de măr roșu.
Se amestecă cu un bici până se omogenizează și se servește cald sau la temperatura camerei.