Sos de mere

Sos de mere
Sosul de mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 371 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 81 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de mere, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Sos de mere, Sos de mere, și Plăcintă Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Puneți merele într-o cratiță mare și abia acoperiți cu apă. Se fierbe la foc mediu-mic până când merele sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Rulați merele fierte printr-o moară de alimente sau blender. Se amestecă zahărul și sucul de lămâie. Gatiti la foc mediu aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista