Sosul de anghinare cu lămâie și muștar este un aperitiv pentru 7 porții. O porție conține 14 calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi . Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați piper, muștar, amidon de porumb și alte câteva ingrediente pentru a-l prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto-ovo-vegetariană . Această rețetă de la Allrecipes are 15 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși reparabil). Frigăruile de pui cu chimion, iaurt, lămâie și miere , anghinarea la grătar cu lămâie și usturoi și beignetele pudră din lapte bătut cu sos de zmeură și ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Turnați supa și sucul de lămâie într-o cratiță și puneți-o la foc mare. Adăugați muștarul, pudra de usturoi și piperul negru. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pentru Ungerea Insertului
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se toarnă în amestecul clocotit și se amestecă bine. Se reduce focul la mediu și se fierbe la foc mic până când sosul se îngroașă.