Sos de lămâie și muștar pentru anghinare
Sosul de anghinare cu lămâie și muștar este un aperitiv pentru 7 porții. O porție conține 14 calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi . Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați piper, muștar, amidon de porumb și alte câteva ingrediente pentru a-l prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto-ovo-vegetariană . Această rețetă de la Allrecipes are 15 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși reparabil). Frigăruile de pui cu chimion, iaurt, lămâie și miere , anghinarea la grătar cu lămâie și usturoi și beignetele pudră din lapte bătut cu sos de zmeură și ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Turnați supa și sucul de lămâie într-o cratiță și puneți-o la foc mare. Adăugați muștarul, pudra de usturoi și piperul negru. Aduceți la fierbere.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa.
Se toarnă în amestecul clocotit și se amestecă bine. Se reduce focul la mediu și se fierbe la foc mic până când sosul se îngroașă.