Sos De Legume Și Roșii Prăjite
Sosul de legume-roșii prăjite ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 103 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare grosieră, dovlecei, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna de legume prăjite cu sos de ardei roșu prăjit, Supă De Legume Cu Roșii Prăjite La Foc, și Supă De Legume Cu Roșii Prăjite La Foc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F. în tigaie mare (nu folosiți sticlă), puneți ardei gras, ceapă, dovlecei, ciuperci și usturoi.
Stropiți cu ulei; se presară cu fulgi de sare și piper. Aruncați pentru a acoperi uniform.
Coaceți 15 minute, amestecând o dată la jumătatea coacerii.
Adăugați roșiile; se amestecă.
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când legumele sunt fragede și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Serviți peste mămăligă sau paste fierte după dorință.