Sosul de găluște este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan, cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 12 calorii . Pentru 13 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de ulei de chili, sos de soia, usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de pui și găluște , Wrap-uri asiatice de salată de curcan cu sos de scufundare și găluște de flori de porc la cuptor cu sos de ghimbir și soia .
Instrucțiuni
1
Se amestecă într-un castron sosul de soia ușor, sosul de soia închis, oțetul de vin roșu, uleiul de chili, ghimbirul, zahărul, usturoiul și ceapa verde; se toarnă într-un recipient care se etanșează, se sigilează și se da la frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Sos De Soia închis
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ulei De Chili
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat