Sosul de grătar Indonezian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă face 3 porții cu 375 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin de orez, suc de ananas, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Salată Indoneziană Cu Sos De Arahide, Salată De Legume Indoneziană Cu Sos De Arahide, și Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată.
Instrucțiuni
1
Amestecați primele 6 ingrediente într-o cratiță medie. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând ocazional, la foc mediu-mare. Se fierbe 15 minute, amestecând ocazional, sau până când amestecul este redus la jumătate. Se amestecă ketchup, zahăr brun și sos fierbinte; reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz
3
Notă: orice pește alb gros, cu carne fermă sau piept de pui dezosat, fără piele, poate fi folosit ca înlocuitor pentru scrod. Sosul poate fi preparat cu până la 4 zile până la 1 zi în avans și refrigerat, bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)