Sos De Grătar De Piersici
Sosul de grătar de piersici necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 76 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, zahăr brun, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 17%. Încercați Sos De Grătar De Piersici, Sos De Grătar Peach-Bourbon, și Sos De Grătar Chipotle Ușor De Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoi și gătiți doar până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Se amestecă sosul de roșii, oțetul, zahărul, sosul adobo, muștarul, ienibaharul și sarea. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Adăugați piersici și gătiți până începe să se înmoaie, 2 până la 5 minute.
Se transferă într-un blender și se curăță până se omogenizează.
Serviți sosul cu carnea preferată la grătar și jumătățile de piersici la grătar.