Sos De Grătar Cu Oțet De Cidru

Sos De Grătar Cu Oțet De Cidru
Sosul de grătar cu oțet de cidru ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 27 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 55 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, sos fierbinte, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Slow Cooker Cider a tras carne de porc cu sos de grătar de cidru, Sos De Grătar Cu Oțet În Stil Carolina De Nord, și Burgeri chili Brooklyn cu sos de grătar afumat cu ulei și oțet Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele într-o cratiță medie; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 7 minute sau pana se dizolva zaharul. Acoperiți și răciți sosul până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se servește cu umăr de porc afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
3
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sos fierbinte Texas Pete și sos de rumenire și condimentare a buchetului de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De BucătărieBuchet De Bucătărie
Sos De CondimenteSos De Condimente
Sos FierbinteSos Fierbinte

Echipamente

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Carnivor Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel
Carnivorul plin de corp Zinfandel este suculent, îndrăzneț, mare și aromat, oferind indicii de condimente cu o atingere netedă pentru un gust complet. Aromele intense de fructe întunecate de mure, prune și boysenberry sunt asortate cu note de mocha, ciocolată neagră, piper negru și condimente de copt. Aromele de vanilie și migdale prăjite persistă cu un finisaj lung și neted.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista