Sos de grătar Costa del Sol

Sosul de grătar Costa del Sol ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 32 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 59 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ketchup, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Costarican creveți prăjiți cu sos de fructe de pasiune, Panna Cotta de cafea din Costa Rica cu sos dulce-amărui de ciocolată-Rom, și Sos de grătar Kenny Rogers-deși este posibil să nu mai fie prin preajmă, puteți face sos de grătar la fel ca al lor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ketchup, zahăr brun, ceapă roșie, miere, oțet, unt, ardei iute roșu, usturoi, piper cayenne, boia, sare și piper negru într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 20 de minute. Se amestecă cu un blender de mână până se omogenizează.