Sos de curcan cu unt de ierburi, fripturi și sos de afine

Sos de curcan cu unt de ierburi, fripturi și sos de afine
Sosul de curcan cu unt de ierburi, fripturi și sos de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de sosuri. O porție conține 878 calorii, 85g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,81 USD pe porție. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, port, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curcan prăjit cu ierburi și sos cu sos de afine citrice, Carne de porc prăjită cu ierburi cu fripturi de legume și sos de mere, și Curcan prăjit cu ierburi cu sos de afine.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Sfatuiti usturoiul, patrunjelul si untul impreuna intr-un bol, asezonati generos cu piper negru si un praf de sare, apoi bateti cu o lingura de lemn sau striviti printre degete pana cand totul este combinat. Untul poate fi preparat cu până la o zi înainte și răcit sau făcut cu două săptămâni înainte și congelat. Se înmoaie înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați coroana de curcan pe o scândură cu partea groasă a sânului îndreptată departe de dvs. Folosiți-vă mâinile pentru a face două buzunare între piele și carne, apoi ungeți untul aromat sub piele și peste tot sânul și lucrați-l astfel încât sânul să fie complet acoperit. 3 Introduceți cartofii noi într-o tavă mare de prăjire. Așezați curcanul deasupra, cu pielea în sus, apoi prăjiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Scoateți din cuptor, așezați curcanul pe o scândură și dați cartofilor un shake bun. Apoi puneți curcanul înapoi în cutie, lingurați peste unele dintre sucurile de unt și continuați să gătiți încă 40-50 de minute până când curcanul este auriu închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Transferați curcanul pe o scândură pentru a se odihni, acoperit lejer în folie, apoi continuați să gătiți cartofii timp de 20 de minute pentru a se rumeni. Folosiți o lingură cu fante pentru a scoate cartofii într-un vas de servit, rezervând sucurile de unt din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Puneți cartofii într-o parte și păstrați-i la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
7
Pentru a face sosul de afine, așezați tigaia la foc mic și amestecați făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Lăsați totul să sfârâie și să se rumenească, apoi adăugați sosul de afine și un strop de port. Sfârâie totul câteva minute până devine foarte lipicios, apoi amestecă bulionul, aduce la fierbere și gătește până se îngroașă sau după bunul plac, condimentând după gust. Dacă sosul este pe partea palidă sau puțin prea dulce, amestecați un strop de sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
PortPort
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista