Sos De Cremă Gorgonzola
Sosul de cremă Gorgonzola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 328 calorii. Un amestec de mere, nuci, ravioli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 23%. Rețete similare includ Fettuccini de spanac cu sos de smântână Gorgonzola, Tortellini și cârnați în sos de cremă Gorgonzola, și Usturoi Prăjit Și Sos De Cremă Gorgonzola.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie grea la foc mediu.
Se toarnă smântâna în tigaie, se aduce la foc mic și se gătește smântâna până se reduce la jumătate, aproximativ 8 minute, amestecând ocazional. Condimentează cu sare, piper negru și piper cayenne.
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Se toarnă ravioli uscați în apă clocotită și se gătește, amestecând ocazional, până când pastele sunt fragede, 16 până la 18 minute.
Scurgeți pastele, rezervând o ceașcă de apă pentru paste.
Îndoiți ușor ravioli gătite în sos de smântână și transformați focul la minim.
Se amestecă brânza Gorgonzola, amestecând ușor până se topește. Dacă sosul este prea gros, subțiați-l cu puțină apă de gătit pentru paste.
Se amestecă 2 linguri de pătrunjel și parmezan.
Se transferă într-un castron de servire și se presară cu măr tăiat cubulețe, nuci și 1 linguriță de pătrunjel.