Sos De Cremă Gorgonzola
Sosul de cremă Gorgonzola necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 328 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca sos. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, parmezan, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Fettuccini de spanac cu sos de smântână Gorgonzola, Usturoi Prăjit Și Sos De Cremă Gorgonzola, și Tortellini și cârnați în sos de cremă Gorgonzola.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie grea la foc mediu.
Se toarnă smântâna în tigaie, se aduce la foc mic și se gătește smântâna până se reduce la jumătate, aproximativ 8 minute, amestecând ocazional. Condimentează cu sare, piper negru și piper cayenne.
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Se toarnă ravioli uscați în apă clocotită și se gătește, amestecând ocazional, până când pastele sunt fragede, 16 până la 18 minute.
Scurgeți pastele, rezervând o ceașcă de apă pentru paste.
Îndoiți ușor ravioli gătite în sos de smântână și transformați focul la minim.
Se amestecă brânza Gorgonzola, amestecând ușor până se topește. Dacă sosul este prea gros, subțiați-l cu puțină apă de gătit pentru paste.
Se amestecă 2 linguri de pătrunjel și parmezan.
Se transferă într-un castron de servire și se presară cu măr tăiat cubulețe, nuci și 1 linguriță de pătrunjel.