Sos de cremă de usturoi peste piept de pui
Sosul de cremă de usturoi peste pieptul de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 70 de fani. Dacă aveți busuioc, bulion de pui, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Piept de pui cu sos de usturoi, Piept de pui în sos de cremă de capere, și Piept de pui cu sos de cremă de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Condimentați pieptul de pui cu oregano, busuioc, sare și piper negru.
Gatiti pieptul de pui pe gratar preincalzit pana cand nu mai este roz in centru si sucurile curg limpede, 5 pana la 6 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Topiți untul cu ulei vegetal într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati usturoiul in amestecul de unt pana cand este parfumat, aproximativ 2 minute. Se amestecă făina prin amestecul de unt; gatiti si amestecati pana se incorporeaza faina, inca aproximativ 1 minut.
Se toarnă smântână grea și bulion de pui în cratiță; se amestecă. Continuați să gătiți până când amestecul se îngroașă, 3 până la 5 minute.
Adăugați parmezan și cremă de brânză în cratiță; gatiti, amestecand ocazional, pana cand branza se topeste in sos, aproximativ 5 minute.
Puneți pieptul de pui. Puneți sosul peste pui.
Serviți sos suplimentar pe lateral.