Cheesecake Tiramisu Fără Coacere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați să nu coaceți Tiramisu Cheesecake. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 492 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 32 de minute. Dacă aveți unt, cafea, lapte condensat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare sunt Cheesecake Tiramisu Fără Coacere, Tiramisu De Scorțișoară Fără Coacere, și Tiramisu Cheesecake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Aliniați o tigaie de 9x13 inci cu folie de aluminiu, asigurându-vă că acoperiți părțile laterale și lăsând câțiva centimetri de folie de aluminiu la fiecare capăt.
Amestecați biscuiții graham și untul într-un bol până când biscuiții sunt umedi; bateți în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este ferm, aproximativ 12 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Bateți crema de brânză într-un bol cu un mixer electric până când este pufos.
Adăugați lapte condensat îndulcit; continuați să bateți până când este încorporat. Amestecați smântâna și sucul de lămâie în amestecul de brânză cremă. Se răcește la frigider timp de 20 de minute.
Înmuiați fiecare fursec de vanilie în cafeaua preparată timp de câteva secunde și aranjați într-un strat pe crusta răcită cu aproximativ 1/2 inch între fiecare fursec.
Întindeți aproximativ 1/3 din amestecul de brânză cremă peste fursecuri. Repetați stratificarea biscuiților și a amestecului de brânză cremă de două ori mai mult.
Refrigerați până când centrul este setat, 2 1/2 până la 3 ore.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto