Sos De Ciocolată Albă-Migdale
Sosul de ciocolată albă-migdale ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 80 de calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 44. Mergeți la magazin și ridicați amaretto, unt, migdale tăiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Tort de migdale de ciocolată cu Mousse de ciocolată albă, Cheesecake de ciocolată albă cu sos de Brandy de ciocolată albă, și Budincă de pâine cu ciocolată albă cu sos de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul și migdalele într-o cratiță de 3 litri la foc mediu 6 până la 8 minute, amestecând frecvent, până când migdalele se rumenesc mediu; se ia de pe foc.
Se amestecă frisca până se omogenizează bine (amestecul se va stropi). Se amestecă chipsurile albe de copt.
Se încălzește la foc mic, amestecând frecvent, până când chipsurile se topesc.
Se amestecă amaretto și sare.
Serviți cald sau rece. Se amestecă înainte de servire. A se păstra acoperit la frigider până la 4 săptămâni.