Sos De Cidru-Lămâie
Nevoie de un sos fără gluten și vegan? Sosul de cidru-lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 27 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 8 cenți pe porție. Un amestec de sare, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare includ Coaste din spate pentru bebeluși cu cidru cu sos de grătar cu lămâie, Slow Cooker cidru tras carne de porc cu sos de gratar cidru, și Cidru De Lămâie.
Instrucțiuni
Combinați cidrul de mere, zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță mică și amestecați cu un tel de sârmă până se amestecă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut sau până se îngroașă, amestecând constant.
Se ia de pe foc; se amestecă ingredientele rămase.