Sos de carne de duminică cu Orecchiette

Sos de carne de duminică cu Orecchiette
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de carne de duminică cu Orecchiette. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 97G de proteine, 125g de grăsime, și un total de 1896 calorii. Pentru $ 6.56 pe portie, această rețetă acoperă 67% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de frunze de dafin, shin de vită, roșii de prune san marzano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Pâine De Carne De Duminică, Orecchiette ai broccoletti (Paste Orecchiette cu Rabe de Broccoli), și Orecchiette cu Rabe de Broccoli (Orecchiette con Cime di Rapa) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați pâinea în lapte până când lichidul este absorbit, aproximativ 8 minute. Între timp, combinați carnea de vită măcinată și carnea de porc într-un bol cu oul, brânza, usturoiul tocat, pătrunjelul, 1 linguriță sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați pâinea înmuiată și amestecați cu mâinile până când sunt combinate. Formați-vă în 16 chifteluțe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
3
Încălziți uleiul de măsline într-o oală cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați chiftelele și gătiți, întorcându-se, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
5
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
6
Adăugați carnea de vită și cârnații în oală și gătiți până se rumenesc, întorcându-se, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Transferați carnea într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați ceapa și usturoiul zdrobit în oală și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Zdrobiți roșiile în oală cu mâinile și turnați sucurile. Se amestecă pasta de roșii, se condimentează cu sare și piper și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați 5 căni de apă și frunzele de dafin, apoi întoarceți chiftelele, tibia de vită și cârnații în oală, amestecând cu atenție. Aduceți la fierbere scăzută, amestecați, apoi reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 2 ore sau până când carnea de tibie este foarte fragedă. Descoperiți și fierbeți până când sosul se îngroașă și carnea de tibie cade de pe os, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Transferați toate carnea cu o lingură pliată într-un bol și acoperiți cu folie. Fierbeți sosul pentru a se îngroșa, aproximativ 20 de minute. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Între timp, aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată; adăugați pastele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Scurgeți și aruncați cu suficient sos pentru a acoperi ușor, apoi acoperiți cu mai mult sos și carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
14
Garnisiți cu parmezan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
15
Fotografie de Marcus Nilsson
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista