Sosul de carne ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 878 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 2,88 USD pe porție. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ardei grași, spaghete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Sos de muștar – acest sos este ușor de făcut și merge bine cu carnea și legumele, Sos De Trei Carne, și Cel Mai Bun Sos De Carne. Vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare la foc mediu-mare, rumeniți carnea de vită măcinată și cârnații până se rumenesc complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți carnea din oală cu o lingură pliată și puneți-o într-un bol. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Aruncați orice grăsime din oală, dar nu curățați oala.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Stropiți în uleiul de măsline. Când este încălzit, aruncați ceapa și ardeii grași. Se amestecă în jur de 1 1/2 minute, apoi se adaugă usturoiul. Se amestecă și se gătește încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Se toarnă vinul și se lasă să se baloneze și se reduce timp de aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați roșiile zdrobite, sosul marinara și pasta de roșii. Se amestecă pentru a combina, apoi se adaugă zahărul, sarea, oregano, cimbru, ardeiul roșu zdrobit dacă se utilizează și frunzele de dafin. Se amestecă, apoi se adaugă carnea de vită măcinată gătită și cârnații și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Așezați capacul pe oală și lăsați să fiarbă timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați puțină apă sau un bulion cu conținut scăzut de sodiu dacă are nevoie de mai mult lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion Scăzut De Sodiu
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
10
După o oră, adăugați pătrunjelul tocat și coaja de parmezan dacă folosiți (sau parmezan ras dacă preferați-sau ambele!). Amestecați pentru a combina, apoi puneți capacul la loc și lăsați-l să fiarbă încă 30 de minute. Aruncați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
11
Serviți un castron mare de tăiței unși și sosul de carne, astfel încât oaspeții să se poată servi singuri. Topiți fiecare porție cu pătrunjel tocat și parmezan ras (sau așchii de parmezan) și serviți cu o bucată mare de pâine cu brânză de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)