Sos De Carne

Sos De Carne
Sosul de carne ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 878 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 2,88 USD pe porție. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ardei grași, spaghete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Sos de muștar – acest sos este ușor de făcut și merge bine cu carnea și legumele, Sos De Trei Carne, și Cel Mai Bun Sos De Carne. Vreodată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare la foc mediu-mare, rumeniți carnea de vită măcinată și cârnații până se rumenesc complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți carnea din oală cu o lingură pliată și puneți-o într-un bol. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Aruncați orice grăsime din oală, dar nu curățați oala.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Stropiți în uleiul de măsline. Când este încălzit, aruncați ceapa și ardeii grași. Se amestecă în jur de 1 1/2 minute, apoi se adaugă usturoiul. Se amestecă și se gătește încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Se toarnă vinul și se lasă să se baloneze și se reduce timp de aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați roșiile zdrobite, sosul marinara și pasta de roșii. Se amestecă pentru a combina, apoi se adaugă zahărul, sarea, oregano, cimbru, ardeiul roșu zdrobit dacă se utilizează și frunzele de dafin. Se amestecă, apoi se adaugă carnea de vită măcinată gătită și cârnații și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Așezați capacul pe oală și lăsați să fiarbă timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați puțină apă sau un bulion cu conținut scăzut de sodiu dacă are nevoie de mai mult lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion Scăzut De SodiuBulion Scăzut De Sodiu
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
10
După o oră, adăugați pătrunjelul tocat și coaja de parmezan dacă folosiți (sau parmezan ras dacă preferați-sau ambele!). Amestecați pentru a combina, apoi puneți capacul la loc și lăsați-l să fiarbă încă 30 de minute. Aruncați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
11
Serviți un castron mare de tăiței unși și sosul de carne, astfel încât oaspeții să se poată servi singuri. Topiți fiecare porție cu pătrunjel tocat și parmezan ras (sau așchii de parmezan) și serviți cu o bucată mare de pâine cu brânză de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)

Ingrediente

4cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)12creveți și cu venePâine cu brânză de usturoi, pentru servirePâine cu brânză de usturoi, pentru servire425pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOnucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare2kilogramenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOspaghete, fierte al dente și aruncate cu ulei de măsline, pentru servirespaghete, fierte al dente și aruncate cu ulei de măsline, pentru servire0Bucăți de caramele Heath Barardei roșu zdrobit, opționalardei roșu zdrobit, opțional591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat fin sau 3 linguri fulgi de pătrunjel, plus mai mult pentru servirepătrunjel proaspăt tocat fin sau 3 linguri fulgi de pătrunjel, plus mai mult pentru servire6cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat2ardei grași verzi, însămânțați și tăiați cubulețeardei grași verzi, însămânțați și tăiați cubulețe1kilogramecarne de vită măcinată (am folosit pământ rotund)carne de vită măcinată (am folosit pământ rotund)1Oreos dublu umplutcimbru măcinatcimbru măcinat2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOsos marinara bun cumpărat din magazin (puteți folosi un alt borcan dacă vă place ca sosul să fie mai cochet decât cărnos)sos marinara bun cumpărat din magazin (puteți folosi un alt borcan dacă vă place ca sosul să fie mai cochet decât cărnos)32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1Oreos dublu umplutoregano măcinatoregano măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras, opțional, plus mai mult pentru servireparmezan ras, opțional, plus mai mult pentru servire1coajă întreagă din 1 pană parmezan, opționalcoajă întreagă din 1 pană parmezan, opțional907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOBrânza zarella parțial degresată mărunțităBrânza zarella parțial degresată mărunțită22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 tabletă (115 g) de ciocolată semidulce, tocată1 tabletă (115 g) de ciocolată semidulce, tocată170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb sau stoc (alegerea ta)vin alb sau stoc (alegerea ta)2mariceapă galbenă, tăiată cubulețeceapă galbenă, tăiată cubulețe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista