Sos De Carne

Sos De Carne
Sosul de carne ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 878 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 2,88 USD pe porție. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ardei grași, spaghete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Sos de muștar – acest sos este ușor de făcut și merge bine cu carnea și legumele, Sos De Trei Carne, și Cel Mai Bun Sos De Carne. Vreodată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare la foc mediu-mare, rumeniți carnea de vită măcinată și cârnații până se rumenesc complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scoateți carnea din oală cu o lingură pliată și puneți-o într-un bol. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Aruncați orice grăsime din oală, dar nu curățați oala.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Stropiți în uleiul de măsline. Când este încălzit, aruncați ceapa și ardeii grași. Se amestecă în jur de 1 1/2 minute, apoi se adaugă usturoiul. Se amestecă și se gătește încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se toarnă vinul și se lasă să se baloneze și se reduce timp de aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați roșiile zdrobite, sosul marinara și pasta de roșii. Se amestecă pentru a combina, apoi se adaugă zahărul, sarea, oregano, cimbru, ardeiul roșu zdrobit dacă se utilizează și frunzele de dafin. Se amestecă, apoi se adaugă carnea de vită măcinată gătită și cârnații și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
8
Așezați capacul pe oală și lăsați să fiarbă timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați puțină apă sau un bulion cu conținut scăzut de sodiu dacă are nevoie de mai mult lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion Scăzut De SodiuBulion Scăzut De Sodiu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
10
După o oră, adăugați pătrunjelul tocat și coaja de parmezan dacă folosiți (sau parmezan ras dacă preferați-sau ambele!). Amestecați pentru a combina, apoi puneți capacul la loc și lăsați-l să fiarbă încă 30 de minute. Aruncați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
11
Serviți un castron mare de tăiței unși și sosul de carne, astfel încât oaspeții să se poată servi singuri. Topiți fiecare porție cu pătrunjel tocat și parmezan ras (sau așchii de parmezan) și serviți cu o bucată mare de pâine cu brânză de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

4grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi12creveți și cu venePâine cu brânză de usturoi, pentru servirePâine cu brânză de usturoi, pentru servire4251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.nucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare2kilogramenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.spaghete, fierte al dente și aruncate cu ulei de măsline, pentru servirespaghete, fierte al dente și aruncate cu ulei de măsline, pentru servire0Bucăți de caramele Heath Barardei roșu zdrobit, opționalardei roșu zdrobit, opțional591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat fin sau 3 linguri fulgi de pătrunjel, plus mai mult pentru servirepătrunjel proaspăt tocat fin sau 3 linguri fulgi de pătrunjel, plus mai mult pentru servire6cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat2ardei grași verzi, însămânțați și tăiați cubulețeardei grași verzi, însămânțați și tăiați cubulețe1kilogramecarne de vită măcinată (am folosit pământ rotund)carne de vită măcinată (am folosit pământ rotund)1Oreos dublu umplutcimbru măcinatcimbru măcinat2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.sos marinara bun cumpărat din magazin (puteți folosi un alt borcan dacă vă place ca sosul să fie mai cochet decât cărnos)sos marinara bun cumpărat din magazin (puteți folosi un alt borcan dacă vă place ca sosul să fie mai cochet decât cărnos)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1Oreos dublu umplutoregano măcinatoregano măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras, opțional, plus mai mult pentru servireparmezan ras, opțional, plus mai mult pentru servire1coajă întreagă din 1 pană parmezan, opționalcoajă întreagă din 1 pană parmezan, opțional9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Brânza zarella parțial degresată mărunțităBrânza zarella parțial degresată mărunțită23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb sau stoc (alegerea ta)vin alb sau stoc (alegerea ta)2mariceapă galbenă, tăiată cubulețeceapă galbenă, tăiată cubulețe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista