Sos De Carne

Sos De Carne
Sosul de carne ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. O porție conține 337 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână vin de visiniu, roșii, fulgi de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâine De Carne Cu Sos De Ciuperci, Sos De Casă (Fără Picături De Carne), și Pui cu conținut scăzut de grăsimi în sos de cocs (Kosher-carne).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Așezați umărul de porc în centrul oalei și aranjați 4 sau 5 căței de usturoi în jurul părților laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Umăr De PorcUmăr De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Rumeniti friptura de porc pe toate partile si transferati-o intr-un vas mare de copt; scoateți cățelele de usturoi din oală cu o lingură cu fante și transferați-le într-un castron. Repetați procesul, rumenind carne de porc, cozi de bou și coadă de miel, adăugând aproximativ 4 căței de usturoi crăpat cu fiecare lot de carne și transferând carnea în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Porc De RezervăCoaste De Porc De Rezervă
UsturoiUsturoi
Friptură De PorcFriptură De Porc
OxtailOxtail
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Transferați fiecare lot de căței de usturoi în castron când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
În timp ce carnea se gătește, strecurați conservele de roșii și sucul lor. Folosiți o moară de alimente sau apăsați roșiile printr-o strecurătoare pentru a îndepărta toate semințele și pulpa suplimentară. Aruncați semințele și pulpa și transferați roșiile strecurate într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SucSuc
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
6
Gătiți cârnații în uleiul de măsline în aceeași oală la foc mediu până se rumenesc, rupându-l cu o lingură de lemn pe măsură ce gătește, până nu mai este roz, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Transferați cârnații fierți într-un castron mare și dați-i la frigider în timp ce parcurgeți pașii următori. Când toți cârnații s-au rumenit, întoarceți cățelele de usturoi rezervate în oală și amestecați pasta de roșii, sare, piper negru și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Pasta De TomatePasta De Tomate
CârnațiCârnați
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Amestecați pasta de roșii cu o lingură de lemn, răzuind bucățile de carne rumenite în oală. Va exista o acumulare de sucuri în vasul de copt în care se odihnesc carnea; turnați acest lichid în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tava De CoptTava De Copt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați vinul de visiniu și gătiți, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
10
Se toarnă roșiile strecurate și sucul și se amestecă busuiocul. Acoperiți tigaia și aduceți sosul la fierbere, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BusuiocBusuioc
SucSuc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scoateți capacul și adăugați umărul de porc gătit, coastele de porc, cozile de bou și coada de miel. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 4 până la 5 ore. (Dacă adăugați braciole, consultați nota lui Cook.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Coaste De PorcCoaste De Porc
OxtailOxtail
MielMiel
12
Îndepărtați umărul de porc, buretele de porc, cozile de bou și coada de miel. Când se răcește suficient pentru a se manipula, scoateți carnea din oase și tăiați-o fin. Întoarceți carnea în oala cu sos și aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Porc De RezervăCoaste De Porc De Rezervă
Umăr De PorcUmăr De Porc
OxtailOxtail
SosSos
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Se amestecă cârnații fierți în sos; se fierbe încă 1 oră. Gustați sosul și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
CârnațiCârnați
SosSos
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista