Sos De Caramel Închis
Sosul de Caramel închis ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 100 de calorii. Un amestec de sare, zahăr, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Sos De Caramel Sărat Cu Ciocolată Neagră # SundaySupper, Budincă De Pâine Cu Unt De Arahide-Banane-Sandwich Cu Sos De Caramel Închis, și Piersici și cremă cremă congelată cu Brownies și sos de Caramel închis sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti zaharul intr-un 3-qt. cratiță grea la foc mediu 6 până la 8 minute sau până când zahărul se caramelizează, înclinând și învârtind tigaia pentru a încorpora amestecul. Se amestecă frisca. (
Amestecul va bule și se va întări.) Gatiti, amestecand continuu, pana cand amestecul se topeste si incepe sa fiarba (aproximativ 5 minute). Se toarnă rapid sosul într-un castron; se amestecă vanilia și sarea.
Lăsați să se răcească 15 minute.
Se servește cald sau rece.
Notă: pentru a face înainte, acoperiți și răciți până la 3 săptămâni. Pentru a reîncălzi, gătiți, neacoperit, într-un vas de sticlă sigur pentru cuptorul cu microunde la mediu scăzut (30% putere) timp de 2 minute sau până se încălzește, amestecând o dată.