Sos De Caramel Sărat
Nevoie de o sos fără gluten și vegetarian? Sosul de Caramel sărat ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 1738 calorii, 3G de proteine, și 106g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 1,6 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, smântână grea, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Vase cu cremă de Caramel cu sos de Caramel sărat, Sos De Caramel Sărat, și Sos De Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți zahărul într-o cratiță cu fundul greu, la foc mediu-mare. Se amestecă continuu până când zahărul începe să se topească. Continuați să amestecați până când zahărul se topește complet, începe să se întunece și toate bucățile sunt dizolvate, aproximativ 10 minute. Nu mai amestecați și continuați să gătiți până când zahărul începe să fumeze și devine o nuanță închisă de chihlimbar, 3 până la 8 minute.
Se ia de pe foc și se așteaptă 30 de secunde.
Bateți în unt până se topește și se combină. Se toarnă încet 1/2 cană plus 1 lingură de smântână, având grijă pentru că se poate balona.
Se presară sare și se amestecă pentru a se combina.
Transferați sosul într-un borcan și răciți-l complet înainte de a-l refrigera.